Melmelada de mores
Ingredients
1 kg de mores
400 gr de sucre
Suc de mig llimona
Melmelada de mores
Elaboració
Netejar i rentar les mores.
Posar-les en una cassola amb el sucre i el suc de llimona i deixar-les reposar
unes hores.
Posem la cassola a foc mitjà i deixa bullir uns 35-40 minuts, removent de tant
en tant i retirant l’escuma.
Quan la melmelada estigui llesta, retirar-la del foc i, si es desitja una textura
més fina, es pot triturar amb la batedora o el passapurés.
Melmelada de mores
Omplir els pots de vidre, prèviament esterilitzats, amb la melmelada i tancar-
los bé.
Posar-los boca avall i mantenir-los així durant 24 hores per tal què facin el
buit.
Una altra opció per fer el buit és ficar els pots en una cassola al bany maria i
deixar-los uns 30 minuts des que l’aigua trenqui a bullir. Després, deixeu-los
refredar i eixugar-los.
D’aquesta manera, la melmelada es conservarà perfectament durant uns
mesos.
Consulta números anteriores