Bescuit fàcil
Ingredients
Un Iogurt natural
Una mesura del vas de iogurt d’oli de gira-sol
Dues mesures del vas de iogurt amb sucre
Tres mesures del vas de iogurt de farina de blat tot ús
Tres ous
Una culleradeta de llevat químic
Dues pomes
Canyella en pols
Dues cullerades de sucre
Bescuit fàcil
Elaboració pas a pas
En un bol ampli batem els ous amb el iogurt i el sucre.
Quan estiguin ben integrats, agreguem l’oli i barregem bé.
Afegim també la farina i el llevat. Barregem fins a aconseguir una barreja
homogènia.
Netegem la poma i l’assequem bé. L’obrim per la meitat i traiem el cor.
Amb l’ajuda d’una mandolina o ganivet la tallem a llesques fines.
Greixem el motlle o el folrem amb paper de forn. Veurem la massa i la
repartim bé.
Consulta números anteriores