14.1 C
Castelldefels
jueves, mayo 6, 2021

Sopa Castellana

Ingredients per a 6 comensals
100 gr d’oli d’oliva o de mantega de porc.
100 gr de pernil magre picat.
150 gr de pa de fogassa de el dia anterior, en llesques.
Una cullerada de pebre vermell dolç.
3 grans d’all.
6 ous escalfats.
1 litre de brou o aigua amb uns grans de comí, que es faran fora quan la sopa
comenci a bullir.
Preparació
En una paella es fon la mantega de porc o es posa l’oli d’oliva i s’afegeixen els
alls.
Quan estan lleugerament daurats, se’ls afegeix el pernil i les llesques de pa.
Es fregeix durant uns 2 minuts i es tira el pebre vermell.
Es daura i s’agrega el brou o l’aigua; després s’assaona i s’aboca en sis
cassoletes de fang.
Es s’escalden els ous durant tres minuts en forn.
Se serveix molt calent.

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,920FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,600suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles