Sangria de Jamaica
Ingredients
Un litre d’aigua
Dues tasses de flors de Jamaica seques
Una taronja (en rodanxes)
Una llimona (en rodanxes)
Una poma (tallada a daus)
Una tassa de suc de raïm
Una ampolla d’aigua amb gas
Canyella en branca (opcional)
Enduent al gust (pot ser sucre, mel o stevia)
Sangria de Jamaica
Instruccions
Preparar la infusió de Jamaica: Bullir l’aigua i afegir-hi les flors de Jamaica.
Deixar bullir durant uns 5-10 minuts fins que l’aigua prengui un color vermell
intens.
Colar les flors i deixar refredar la infusió.
Barrejar els ingredients: En una gerra gran, combinar la infusió de Jamaica
amb el suc de raïm.
Afegir-hi les rodanxes de taronja, llimona i els cubells de poma.
Afegir l’aigua amb gas: Just abans de servir, afegeix l’ampolla d’aigua amb gas
per donar-li un toc bombollant.
Endolcir-ho al gust i barrejar-ho bé.
Sangría de Jamaica sin alcohol
Sangria de Jamaica
Ingredientes:
Un litro de agua
Dos tazas de flores de jamaica secas
Una naranja (en rodajas)
Un limón (en rodajas)
Una manzana (en cubos)
Una taza de zumo de uva
Una botella de agua con gas
Canela en rama (opcional)
Endulzante al gusto (puede ser azúcar, miel o stevia)
Sangria de Jamaica
Instrucciones
Preparar la infusión de Jamaica: Hierve el agua y añade las flores de
Jamaica. Deja hervir durante unos 5-10 minutos hasta que el agua tome
un color rojo intenso. Cuela las flores y deja enfriar la infusión.
- Mezclar los ingredientes: En una jarra grande, combina la infusión de
Jamaica con el jugo de uva. Añade las rodajas de naranja, limón y los
cubos de manzana. - Añadir el agua con gas: Justo antes de servir, añade la botella de agua
con gas para darle un toque burbujeante. - Endulzar al gusto: Agrega el endulzante de tu preferencia y mezcla bien.
- Servir: Sirve la sangría en vasos con hielo y decora con una ramita de
canela si lo deseas.
Consulta números anteriores