27.1 C
Castelldefels
jueves, julio 10, 2025
0,00€

No products in the cart.

Barretes d’ arròs inflat

Barretes d’ arròs inflat

Ingredients
100 grams d’arròs
Aigua
Oli vegetal de blat de moro, oliva
200 grams de melassa d’arròs
75 grams de llavors de sèsam
50 grams de fruits secs picats
Xips de xocolata (opcional)

Barretes d’ arròs inflat
Preparació
Escalfar el forn a 170 ° C.
Cuinar el cereal en llet o aigua
Afegir sal o sucre segons el sabor que més ens agradi.
Retirar el cereal quan estigui cuit i estendre’l sobre paper vegetal en una
safata per al forn.
Procurar que en el moment d’ expandir el cereal no es formin muntanyetes, ha
d’estar tot completament ben estès.
Ara, ho posem el forn a baixa temperatura i per tres hores.
Ja que el cereal est totalment sec, passeu-lo a una paella amb un pam amb
oli calent.
Deixar que el cereal es cuini uns minuts, cal moure’l constantment per evitar
que es cremi.
Després, retirar el cereal de la paella i col·locar-lo sobre un paper absorbent
per eliminar el greix.
Posteriorment, afegir els fruits secs, picats, llavors i la melassa.
Ara, posar tota la barreja sobre una safata folrada i cobrir-la tota, procurant que es formi una
capa que no vagi més enllà d’un centímetre d’alt.
Després, espolsar sobre la capa espurnes de xocolata, deixar refredar per una hora i quan
estigui seca, tallar les barres a les mides que desitgem i embolcallar cada peça en paper de
celofà.


Barritas de arroz inflado
Ingredientes
 100 gramos de arroz
 Agua
 Aceite vegetal de maíz, oliva o maíz
 200 gramos de melaza de arroz75 gramos de semillas de sésamo
 50 gramos de frutos secos picados
 Chips de chocolate (opcional)

Barretes d’ arròs inflat
Preparación
Precalienta el horno a 170° C.
Cocina el cereal en leche o agua, añade sal o azúcar según el sabor que más
te guste.
Retira el cereal cuando esté cocido y extiéndalo sobre papel vegetal en una
bandeja para el horno.
Procura que al momento de expandir el cereal no se formen montoncitos, debe
estar todo completamente bien extendido.
Ahora, hornea el ahorro a baja temperatura y por tres horas.
Ya que el cereal este totalmente seco, viértelo en un sartén con aceite caliente
Deja el cereal, se cocine unos minutos, mueve constantemente para evitar que
se queme.
Después, retira de la sartén y coloca sobre un papel absorbente para eliminar la
grasa.

Barretes d’ arròs inflat
Posteriormente, añade frutos secos, picados, semillas y la melaza
Ahora, pon toda la mezcla sobre una bandeja forrada y cúbrela toda,
procurando que se forme una capa que no vaya más allá de un centímetro de
alto.
Luego, espolvorea sobre la capa chispas de chocolate, deja enfriar por una
hora y cuando esté seca, corta las barras en los tamaños que desees y
envuelve cada pieza en papel celofán, ¡saben exquisitas!

Consulta números anteriores

Síguenos en Instagram y Facebook

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,400SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights