Donuts de poma
Només necessitem quatre ingredients i les quantitats detallades en aquesta
recepta donen per a vuit dònuts.
Donuts de poma
Ingredients
Un parell de pomes
Una massa per a pastís
Sucre barrejat amb canyella, al gust
Ou batut, la quantitat necessària
Donuts de poma
Preparació
Escalfar el forn a 190ºC
Col·locar una placa de silicona o paper mantega a la font que hàgim
d’utilitzar.
Pelar les pomes i tallar-ne 6 rodanxes, més aviat gruixudes.
Treure el centre de les rodanxes.
Tallar tires de massa d’ un centímetre aproximadament.
Passar les pomes per la barreja de sucre i canyella, per ambdós costats.
Després, embolicar amb massa les rodanxes.
Col·locar-les a la safata, pinzellar-ho amb ou batut i empolsar novament amb
sucre i canyella.
Posar-ho al forn uns 25 minuts, o fins que la massa estigui daurada.
Servir-ho temperat i acompanyat amb gelat de vainilla.
Donuts de manzana
Donuts de poma
Los donuts de manzana son originales y fáciles de preparar. Resultan ideales
para una merienda especial, o para disfrutar como postre. Sólo necesitamos
cuatro ingredientes y las cantidades detalladas en esta receta rinden para ocho
donuts.
Donuts de poma
Ingredientes
Un par de manzanas y Una masa para tarta
Azúcar mezclado con canela a gusto
Cantidad necesaria de huevo batido
Donuts de poma
Preparación
Calentar el horno a 190º C y colocar una placa de silicona o papel manteca en
la fuente que vayamos a utilizar.
Pelar las manzanas y cortar 6 rodajas, más bien gruesas.
Quitar el centro de las rodajas.
Cortar tiras de masa de un centímetro aproximadamente.
Pasar las manzanas por la mezcla de azúcar y canela, por ambos lados.
Luego, envolver las rodajas con masa.
Colocarlas en la bandeja, pincelar con huevo batido y espolvorear nuevamente
con azúcar y canela.
Hornear durante 25 minutos, o hasta que la masa esté dorada.
Servir templado y acompañado con helado de vainilla.
Consulta números https://laprensamagazine.cat/archivos/21709anteriores