Pastís salat
Ingredients
Massa de pasta de full 1
Bledes 250 gr
Cebes 2
Ous 4
Formatge ratllat 75 gr
Crema fresca 15 cl
Formatge parmesà ratllat 2 cullerades
Mantega
Pastís salat
Elaboració
Escalfar el forn a 190°CEstendre la massa en un motlle per a pastissos i posar-la al forn durant minuts.
Pelar i picar finament les cebes.
Netejar be les fulles de bleda.
En una paella, posar les cebes amb l’oli fins que estiguin tendres.
Afegir les bledes i cuinar-ho durant 5 minuts.
Assaonar i deixar-ho refredar.
Barrejar els ous, la crema fresca i el formatge ratllat.
Estendre les verdures al fons del pastís salat i abocar la barreja sobre la
bleda.
Fornejar-ho durant 30 minuts, fins que el farcit estigui ferm.
Servir-ho.
Receta en castellano
Tarta salada de acelgas y cebolla
Pastís salat
Ingredientes
Masa de hojaldre 1
Acelgas 250 g
Cebollas 2
Huevos 4
Queso rallado 75 g
Crema fresca 15 cl
Queso Parmesano rallado 2 cucharadas
Mantequilla
Pastís salat
Elaboración: tarta salada de acelgas y cebolla
- Precalienta el horno a 190° C.
- Extiende la masa en un molde para pasteles y hornea durante 10
minutos. - Pela y pica finamente las cebollas. Limpia las hojas de acelga. En
una sartén, pocha las cebollas con el aceite hasta que estén tiernas.
Añade las acelgas y cocina durante 5 minutos. Sazona y deja
enfriar. - Mezcla los huevos, la crema fresca y el queso rallado. Extiende las
verduras en el fondo del pastel salado y vierte la mezcla sobre la
acelga. - Hornea durante 30 minutos, hasta que el relleno esté firme. Sirve la
tarta salada de acelgas y cebolla.
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