14.1 C
Castelldefels
jueves, mayo 6, 2021

Pastís Tatin

Farem servir per aquest pastís les pomes del tipus reineta, doncs son molt
sucoses i dolces. Podem emprar un altre tipus de poma, però amb aquestes
obtindrem un resultat magnífic.
Ingredients
3 pomes reinetes.
5 cullerades de sucre.
150 gr. de farina.
100 gr. de mantega.
Nata muntada (opcional).
2 cullerades d’aigua mineral.
Preparació
Farem la massa amb la farina, 75 gr. de mantega, un pessic de sal, una
cullerada de sucre i 2 cullerades d’aigua mineral tèbia.
Deixarem reposar la massa mitja hora.
Caramel·litzarem un motlle amb 3 cullerades de sucre i hi col·locarem les
pomes, pelades i filetejades en el fons, un cop caramel·litzat el motlle.
empolvorarem les pomes amb una cullerada de sucre, posant per sobre unes
boletes de mantega.
Estendrem la massa, donant-li una forma de disc i la col·loquem damunt de
les pomes.
Ho introduirem al forn, prèviament escalfat a 180ºC, uns 45 minuts.
Per desemmotllar donarem la volta al motlle.
Ho presentarem acompanyat, opcionalment, amb una mica de nata.

https://www.cookmonkeys.com/tarta-tatin

Related Articles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

Stay Connected

21,920FansMe gusta
2,391SeguidoresSeguir
17,600suscriptoresSuscribirte
- Publicidad -

Latest Articles