Brandada de coliflor
Ingredients (4 persones)
Mitjana coliflor
Un nap
100 gr de codonyat
8 alls frescos
4 dents d’all
25 grams de sèsam
Aigua
Oli d’oliva verge extra
Sal
Cibulet
Brandada de coliflor
Elaboració de la recepta
Per a la brandada de coliflor, posar a escalfar abundant aigua en una cassola i
condimentar.
Separa els ramells de la coliflor, pelat i trossejat el nap i introduir-ho tot a la
cassola per tal què es cogui durant uns deu minuts.
Laminar els alls i daurar-los en dues paelles amb un bon raig d’oli d’oliva.
Retirar i reservar.
Passar la coliflor i el nap cuit a un got batedor, assaonar i afegir uns alls
daurats. Triturar-ho amb la batedora elèctrica i regar-ho a poc a poc amb l’oli
d’all fred mentre seguim batent per tal que es lligui. Cal batre’l fins que quedi
homogeni.
Col·loquem els alls frescos a una safata i els introduïm al forn de vapor durant
cinc minuts.
Tallar unes làmines fines de codonyat i cobrir-ne un costat amb llavors de
sèsam.
Alternar la brandada de coliflor amb les làmines de codonyat a un plat.
Col·loquem els alls daurats i els alls frescos a sobre i ho mullem amb l’oli d’all.
Recepta del xef Bruno Oteiza
Consulta números anteriores
Síguenos en Instagram y Facebook