Ingredients per a 8 porcions
8 rovells d’ou
1 ou complet
60 g de mantega
100 g de farina (i una mica més per arrebossar)
250 g de sucre
1 L de llet
Oli d’oliva
2 barres de canyella
50 gr de canyella en pols
Sucre glass, per a decorar
Preparació
Col·locar en una olla la llet i posar-la a escalfar.
Incorporar la mantega i les barres de canyella.
Remoure molt bé fins que s’integrin tots els ingredients.
En un recipient col·locar els rovells d’ou, el sucre i la farina.
Remoure bé amb una cullera de fusta fins a tenir una massa homogènia.
Amb l’ajuda d’un colador, transferir la barreja dels rovells d’ou a la de la llet.
Deixar bullir uns 7 minuts aproximadament, remenant de tant en tant amb la
cullera de fusta.
Passat el temps, retirar de foc.
Preparar un recipient humitejant el fons amb un drap mullat en aigua freda i
passar la barreja de llet allà.
Esperar que qualli i pugui tallar-se.
Leche