La Prensa Magazine número 268
Receptes per donar la benvinguda a la tardor
La Prensa Magazine número 268. I com correspon a cada final de setembre, després d’adaptar-nos cadascú com pot a la realitat que l’estiu se n’ha anat, per fi arrenca la tardor i toca anar canviant el xip, tant de l’armari com del rebost i menús.
Alguns, per allò de les preferències ambientals, gairebé muntaran una festa per donar-li la benvinguda encenent el forn i posant a punt olles i cassoles, pensant ja en pèsols, plats en salsa, bescuits i cremes de verdures per al nostre menú diari, i que el fred no ens agafi desprevinguts.
En el nostre cas ho farem encenent el forn i posant a punt olles i cassoles, recopilant algunes receptes pensant ja en pèsols, plats en salsa, bescuits i cremes de verdures per anar d’acord amb l’estació.
Mentre acabem de gaudir dels productes d’estiu, a poc a poc incorporem a la nostra cistella de la compra ingredients que van fent la seva aparició als mercats. És temps de pensar en bolets, cols, carbassa, moniato, pomes i, de seguida la nova temporada de cítrics nacionals.
La Prensa Magazine número 268
La tardor es una bona època de transició quan no volem encasellar l’armari ni els menús casolans, dies en què encara es poden menjar a gust amanides fredes però no suposa un suplici físic encendre el forn o servir plats de cullera lleugerament fumejants.
Us presentem en aquesta edició de setembre, amb l’inici del nou curs, unes quantes receptes que des de LA PREMSA MAGAZINE estimem seran idònies per a la cuina d’aquests mesos previs a la ja molt propera Nadal
Consulta números anteriores