Crudités amb dip
Untar amb crudités (o bastonets de verdures), amb pa de pita o amb el que sigui…
Crudités amb dip
Ingredients per a 4 persones
½ pebrot vermell
½ pebrot groc
2 pastanagues
1 branca d’api
2 pans de pita
2 alvocats
100 grams de formatge feta
½ ceba petita
1 gra d’all
2 branquetes de coriandre
1 llima
1 pessic de bitxo
Sal
Pebre
Pebre rosa en gra
Crudités amb dip
Com fer-ho
Netejar els pebrots i l’api i raspar les pastanagues.
Rentar aquestes hortalisses i tallar-les a bastons.
Tallar la pita a tires.
Peleu l’all i la ceba i piqueu-los.
Partiu els alvocats per la meitat, elimineu l’os i retireu la polpa amb ajuda
d’una cullera.
Rentar i picar el coriandre.
Barregeu l’alvocat amb l’all, la ceba, el formatge trossejat, el coriandre i el
suc de llima.
Salpebreu-ho, empolvoreu-ho amb el bitxo i tritureu-ho.
Servir la salsa dip d’alvocat empolvorada amb uns grans de pebre acabat demoldre, juntament amb les crudités i el pa de pita.
Si substituïm el formatge feta per formatge d´untar ens quedarà un dip molt
més cremós.