Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
22.6 C
Castelldefels
martes, septiembre 10, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

La nova beguda catalana que vol ser l’alternativa als refrescos habituals: «El gust és molt autèntic»

La nova beguda

La nova beguda. Tres empreses productores de Ponent han unit esforços per recuperar la menta i la farigola per crear dues begudes naturals edulcorades amb mel. Sota el nom de Mà de Sant, aquesta nova aposta gastronòmica vol esdevenir una alternativa saludable als refrescos habituals

Es tracta d’un projecte de cooperació per fomentar el consum i la difusió dels aliments de proximitat. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’empresa familiar Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer amb els productors d’herbes aromàtiques i culinàries Dverd de Vilanova del Segrià i la fàbrica Click&Brew de Torrefarrera.

L'aigua ha de ser irreemplaçable, però hi ha altres begudes que també són saludables

Llegeix també

Les sis begudes més saludables després de l’aigua

La Vanguardia

Mà de Sant es vincula als mètodes tradicionals, en els quals la farigola i la menta es feien servir en elaboracions naturals. «El gust és molt autèntic, l’aroma és totalment de farigola, i té un poder evocatiu molt fort, et porta automàticament al bosc. I la de menta és molt particular perquè la fem amb menta fresca», explica Xavi Homs, ideòleg del producte.

 La nova beguda

El gust és molt autèntic, l’aroma és totalment de farigola, i té un poder evocatiu molt fort

Xavi Homs

ideòleg de Mà de Sant

La beguda és un refresc sense gas, baix en calories i endolcit amb mel. En el cas de la beguda de farigola amb mel, Homs destaca en una entrevista a l’ACN que és «única al mercat» malgrat que sigui una herba arrelada al territori. 

Ferran Alemany, gerent d'Alemany, olora un ram de menta
Les begudes de Mà de Sant es fan amb menta i farigola fresques. Alba Mor / ACN

Herbes fresques i sense conservants

«El mètode d’elaboració no és gens senzill», entre altres coses perquè no es fa a partir de concentrats, explica Xavi Homs, que deixa clar que «fer un refresc és fàcil si no et preocupen les calories, la química o els conservants».

La nova beguda

Mà de Sant es comercialitza des d’aquest mes d’agost en el format d’ampolles de 33 centilitres. 

Fer un refresc pot arribar a ser molt senzill si no et preocupen les calories, la química o els conservants

Xavi Homs

ideòleg de Mà de Sant

La beguda té l’origen en el projecte personal de l’igualadí Xavi Homs, que creu que ara mateix hi ha poca varietat de refrescos: «Vaig pensar que seria una bona idea elaborar un refresc diferent dels que et trobes al supermercat». La seva decisió d’apostar per firmes lleidatanes va sorgir durant el procés d’investigació per trobar un productor adient.

Mentre que Click&Brew ja està avesada a la creació de begudes, per Torrons i Mel Alemany el projecte ha estat un repte perquè no havien treballat mai en l’elaboració d’una beguda.

La nova beguda

«És lluny de la nostra proposta, però ens va semblar interessant», ha explicat el gerent, Ferran Alemany, que subratlla que «entre els tres fem un producte molt interessant».


RAC1

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,000SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights