Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
22.6 C
Castelldefels
martes, septiembre 10, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Dumplings de pollastre

Dumplings de pollastre

S’anomena dumplings aquests trossos de massa de farina o de patata que
s’omplen amb tot tipus d’ingredients, normalment de carn de pollastre o porc i
es cuina amb una mica de brou. Són un aperitiu original i fàcil de preparar.
Ingredients

Dumplings de pollastre

Ingredients

  • 400 gr. de farina
  • 200 ml. d’aigua
  • 600 gr. de carn de pollastre picada
  • Dues cebes tendres
  • Un centímetre de gingebre ratllat
  • Salsa de soja
  • Vinagre d’arròs
  • Aigua, Oli i Sal
  • Dumplings de pollastre
    Com preparar-ho

    Comencem preparant la massa. Barregem l’aigua, la farina i la sal fins a
    aconseguir una massa homogènia. Haurà de quedar com una massa de pizza
    (duu els mateixos ingredients), deixarem que reposi uns 30 minuts abans de
    continuar treballant-la.
    Sobre la superfície de treball, prèviament enfarinada, li donarem forma.
    Tallarem uns cilindres d’uns tres centímetres de diàmetre. Els anirem estenent
    amb el corró fins que quedin tipus massa d’empanadilla. De fet, aquests
    dumplings els podem emplenar com una cresta casolana exquisida.
    Seguim amb el farcit, pelem i piquem la ceba tendra. La posem a la paella
    amb un bon raig d’oli perquè es vagi ofegant.
    Quan comenci a posar-se tendra, hi posem el pollastre. Podem fer servir uns
    pits picats o aprofitar les restes d’una altra recepta de brou o de pollastre al
    forn. Remenem bé aquests ingredients.
    Salpebrem i afegim la salsa de soja, només una mica perquè és força salada,
    ens interessa que ens aporti aquest color característic. Hi incorporem el toc
    de gingebre ratllat.
    Deixem que la salsa redueixi i es creï un farciment més compacte. Omplim les
    hòsties que hem creat, segellem bé les vores perquè no s’escapi res de
    farciment.
    Aquests dumplings es diferencien de les crestes perquè van normalment
    bullits. Els posem a coure amb aigua abundant i sal durant uns 7 minuts fins
    que la massa estigui perfectament cuinada. Podem preparar-los al forn a 180 º
    durant uns 20 minuts fins que es daurin.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,000SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights