Dumplings de pollastre
S’anomena dumplings aquests trossos de massa de farina o de patata que
s’omplen amb tot tipus d’ingredients, normalment de carn de pollastre o porc i
es cuina amb una mica de brou. Són un aperitiu original i fàcil de preparar.
Ingredients
Dumplings de pollastre
Ingredients
- 400 gr. de farina
- 200 ml. d’aigua
- 600 gr. de carn de pollastre picada
- Dues cebes tendres
- Un centímetre de gingebre ratllat
- Salsa de soja
- Vinagre d’arròs
- Aigua, Oli i Sal
- Dumplings de pollastre
Com preparar-ho
Comencem preparant la massa. Barregem l’aigua, la farina i la sal fins a
aconseguir una massa homogènia. Haurà de quedar com una massa de pizza
(duu els mateixos ingredients), deixarem que reposi uns 30 minuts abans de
continuar treballant-la.
Sobre la superfície de treball, prèviament enfarinada, li donarem forma.
Tallarem uns cilindres d’uns tres centímetres de diàmetre. Els anirem estenent
amb el corró fins que quedin tipus massa d’empanadilla. De fet, aquests
dumplings els podem emplenar com una cresta casolana exquisida.
Seguim amb el farcit, pelem i piquem la ceba tendra. La posem a la paella
amb un bon raig d’oli perquè es vagi ofegant.
Quan comenci a posar-se tendra, hi posem el pollastre. Podem fer servir uns
pits picats o aprofitar les restes d’una altra recepta de brou o de pollastre al
forn. Remenem bé aquests ingredients.
Salpebrem i afegim la salsa de soja, només una mica perquè és força salada,
ens interessa que ens aporti aquest color característic. Hi incorporem el toc
de gingebre ratllat.
Deixem que la salsa redueixi i es creï un farciment més compacte. Omplim les
hòsties que hem creat, segellem bé les vores perquè no s’escapi res de
farciment.
Aquests dumplings es diferencien de les crestes perquè van normalment
bullits. Els posem a coure amb aigua abundant i sal durant uns 7 minuts fins
que la massa estigui perfectament cuinada. Podem preparar-los al forn a 180 º
durant uns 20 minuts fins que es daurin.