Cons de massa brick
Omplirem amb una barreja de formatge crema i tindrem l’èxit assegurat.
Ingredients per a 8 porcions
- Quatre fulles de massa brick
- 200 gr de formatge crema
- 6 talls de llom
- Una escalunya
- Un grapat de pinyons
- Alfàbrega fresca
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Cons de massa brick
Com fer-ho
Superposar les fulles de massa brick i tallar-les en quatre quarts.
Superposar tots els trossos, un damunt de l’altre i tallar les vores perquè
quedin amb forma de triangle.
Pintar cada full amb oli d’oliva.
Plegar en forma de con.
Posar cada con a sobre d’una safata de forn amb paper sulfurat.
Enfornar-ho 8 minuts a 180° C. Han de quedar ben daurats.
En un bol, barrejar la crema de formatge amb 5 talls de llom (picats) +
l’escalunya picada + l’alfàbrega picada + els pinyons. Salpebrar-ho.
Amb una màniga pastissera, omplir cada con amb la preparació anterior.
Tallar l’últim tall en petits trossos i espargir-los sobre la crema del con ja
acabat.