Rotllets de massa filo
Ingredients per a 8 rotllets
200 grams de daus de gall dindi
Un pot de perles de mozzarella
Quatre fulles de Massa Filo
Oli d’oliva per a la massa
Maionesa i Mostassa
Julivert per decorar
Paper de forn
Rotllets de massa filo
Passos de la recepta
Escalfem el forn a 200ºC amb calor amunt i avall.
Piquem a mà o a la picadora, per separat, els tacs de gall dindi i les perles de
mozzarella.
Posem paper de forn a la safata.
Tallem una massa tall per la meitat, la pintem amb oli i posem al centre d’una
de les puntes, una mica de formatge i un altre de gall dindi, li tirem una mica
de maionesa i mostassa, tancar la massa fent un rotllet, deixant els talls
lliures, per quan arribi al final, ficar-los cap a dins. Queda molt millor tipus
quadrat i més tall per a dins.
Anar col·locant els rotllets a la safata sobre el paper de forn, amb la
duplicitat cap avall i pintar amb oli i decorar amb julivert picat.
Ficar al forn a 180ºC uns 10 minuts, observar que no es cremi i estigui daurat
al nostre gust.
Serviu-ho calent, perquè el formatge estigui fos.
Recepta: Antonia García Fernández – Dos Hermanas (Sevilla)