12.6 C
Castelldefels
sábado, enero 25, 2025
0,00€

No products in the cart.

Massa per empanades casolanes

Massa per empanades

Ingredients

  • 500 grams de farina de blat comú
  • ½ cullerada sopera de sucre
  • ½ cullerada sopera de sal
  • 40 grams de mantega
  • 235 mil·lilitres d’aigua
  • Massa per empanades
    Com fer Massa per empanades casolanes
    La farina és farina normal de blat, no cal que porti llevat.
    Poseu a fondre la mantega ia escalfar l’aigua.
    Per fondre la mantega podem escalfar-la en un cassó o fer-ho directament al
    microones vigilant que no es cremi. Per fondre la mantega al microones,
    recomanem escalfar-la en intervals curts de temps.
    També podem substituir la mantega per oli d’oliva mantenint-ne la quantitat.
    Després, col·locar la farina de blat en un bol i afegir la sal i el sucre. Barrejar,
    tamisar els ingredients secs de la massa per empanada fàcil i, en acabar, fer
    una corona o volcà.
  • Massa per empanades
    Dins de la corona afegir la mantega fosa i l’aigua tèbia i començar a barrejar i
    amassar de 5 a 8 minuts.
    En acabar el pastat, posar una peça de roba neta sobre la massa per
    empanades i deixar-la reposar durant 30 minuts. Després, simplement caldrà
    estirar i emplenar al gust les empanades casolanes.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights