13.6 C
Castelldefels
jueves, enero 23, 2025
0,00€

No products in the cart.

Com fer pa casolà

Com fer pa

  • Respectem els temps de llevat de la massa i sempre en un lloc càlid. Per
    preparar el pa, a banda dels ingredients necessitem paciència.
  • L’aigua que incorporem ha d’estar entre 20 i 24 graus, ho podem comprovar
    ficant un dit i no hem de notar ni fred ni calor, simplement aigua tèbia.
  • El llevat l’hem d’afegir uns minuts abans que acabem de pastar.
  • Podem fer servir molts tipus de farina: integral o de blat normal, però en
    aquesta he fet servir farina de força.
    Seguint aquests consells farem un pa cruixent per fora i esponjós per dins
    sense necessitat de fer massa mare.
  • Com fer pa
    INGREDIENTS PER FER PA CASOLÀ
  • 500 grams de farina de força
  • 10 grams de sal
  • 300 ml d’aigua tèbia
  • 5 grams de llevat fresc o de fleca (la trobem a fleques o supermercat a la
    zona de refrigerats).
  • Com fer pa
    COM FER-HO
    Abans de res hem de pesar bé els ingredients i col·locar-los a taula per poder
    anar afegint-los més fàcilment.
    En un bol barregem tots els ingredients. Iniciem amb la farina i la sal. De mica
    en mica anem afegint l’aigua perquè es vagi integrant.
    El llevat fresc la incorporarem uns minuts abans d’acabar el pastat.
    La massa estarà a punt quan s’enlairi de les parets.
    Si ho fem a mà a taula, hem de reservar una mica de farina per anar afegint a
    poc a poc, així no se’ns enganxarà a taula.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights