8.4 C
Castelldefels
viernes, enero 17, 2025
0,00€

No products in the cart.

Massa de pizza casolana

Massa de pizza

Ingredients
400 grams de farina de blat
200 ml d’aigua tèbia
2 cullerades d’oli d’oliva
15 grams de llevat fresc
Un pessic de sal
Farina per al taulell (per tal què no s’enganxi)

Massa de pizza
Com fer la massa
La barreja. A un bol hi afegim l’oli, l’aigua i el llevat.
Barregem i seguidament hi afegim la farina i el pessic de sal.
Quan tinguem més o menys barrejat tot al bol ho passem al taulell per
amassar bé.
El pastat. Posem una mica de farina al taulell i haurem d’amassar com 3 o 4
minuts sense parar. Veurem que hem acabat quan la massa estigui llisa
totalment, si s’enganxa molt hi posem una mica de farina i seguim fins que
quedi llisa.
Ara un cop llesta, la deixem reposar durant una hora més o menys. Un cop
reposada la partim en dues i podem fer dues pizzes molt maques. La pastem i
estirem. Hi afegim els ingredients, la posem al forn i llest.
Consells. Un bon pastat serà important per aconseguir el millor d’aquesta
barreja d’ingredients. Podem fer servir un robot, però a mà sempre serà una
preparació més artesana.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights