Massa per empanades
Ingredients
- 500 grams de farina de blat comú
- ½ cullerada sopera de sucre
- ½ cullerada sopera de sal
- 40 grams de mantega
- 235 mil·lilitres d’aigua
- Massa per empanades
Com fer Massa per empanades casolanes
La farina és farina normal de blat, no cal que porti llevat.
Poseu a fondre la mantega ia escalfar l’aigua.
Per fondre la mantega podem escalfar-la en un cassó o fer-ho directament al
microones vigilant que no es cremi. Per fondre la mantega al microones,
recomanem escalfar-la en intervals curts de temps.
També podem substituir la mantega per oli d’oliva mantenint-ne la quantitat.
Després, col·locar la farina de blat en un bol i afegir la sal i el sucre. Barrejar,
tamisar els ingredients secs de la massa per empanada fàcil i, en acabar, fer
una corona o volcà.
Dins de la corona afegir la mantega fosa i l’aigua tèbia i començar a barrejar i
amassar de 5 a 8 minuts.
En acabar el pastat, posar una peça de roba neta sobre la massa per
empanades i deixar-la reposar durant 30 minuts. Després, simplement caldrà
estirar i emplenar al gust les empanades casolanes.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa