Free Porn
xbporn

buy twitter followers
uk escorts escort
liverpool escort
buy instagram followers
28.9 C
Castelldefels
miércoles, julio 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Pa amb massa mare

Com fer-ho fàcil a casa i amb només 4 ingredients

Pa amb massa mare

Fer pa amb massa mare a casa no és tan complicat com pugui semblar. Només
cal una mica de pràctica per aconseguir els millors resultats.
La massa mare és un ferment compost per farina i aigua sense cap tipus de
llevat. És un producte natural que aportarà al pa més sabor, més valor nutritiu
i el farà més digerible.
Ingredients
Farina de blat 250 gr.
Aigua 150 ml.
Massa mare activa 50 gr.
Sal 5 gr.

Pa amb massa mare
Com fer-ho
Pas 1: En un bol, posar l’aigua i dissoldre la massa mare. Incorpora-hi després
la farina i la sal i barreja-ho (sense amassar) fins que tota la farina estigui
humida.
Tapeu el bol amb una bossa de plàstic o film transparent i deixeu reposar
durant una hora.
Pas 2: Destapar el bol, mullar les mans i fer plecs a la massa des de les vores
cap al centre. Enlaira la massa del bol i deixar-la caure sobre si mateixa
donant-li forma arrodonida. Tapar el bol amb el plàstic i deixar reposar 20
minuts més.
Pas 3: Repetir el pas 2 un parell de vegades més, deixant reposar la massa 20
minuts cada cop.
Finalment, tapeu el bol i deixeu-lo reposar a la nevera 24 hores.
Pas 4: Treure el bol de la nevera i deixar-lo a temperatura ambient una hora.
Passat aquest temps, traieu la massa del bol i col·loqueu-la sobre la taula de
treball, empolvorada amb farina.
Estirar-la una mica i tornar a fer plecs des de les vores fins al centre, fins a
formar un brioix rodó.
Col·locar la massa de nou en un bol cobert amb un drap empolvorat amb
farina.

Pa amb massa mare
Deixa reposar una hora.
Per fer aquest pa, la massa ha de tenir forma arrodonida – GURMÉ
Pas 5: Pre escalfar el forn a 230ºC.
Ficar-hi una olla o recipient de 20 cm de diàmetre apte per a forn i amb tapa.
Quan el recipient estigui calent, traieu-lo del forn, fiqueu-lo dins la massa del
pa casolà i feu-li uns talls amb un ganivet esmolat.
Tapeu l’olla i enforneu-ho durant 20 minuts a 230ºC.
Passat aquest temps, destapar l’olla i enfornar uns altres 20 minuts, fins que
el pa estigui daurat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,900SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights