Pudin de civada
Ingredients
- 200 grams de flocs de civada
- 4 ous
- Una culleradeta d’essència de vainilla
- 50 grams d’estèvia*
- 50 grams de mel
- 2 decilitres de llet desnatada
- 50 grams de fruita seca
- 100 grams de melmelada de nabius
- Mantega
- 100 grams de nabius
- Pudin de civada
Com fer-ho
Poseu un cassó al foc amb mig litre d’aigua, la mel, l’essència de vainilla i
l’edulcorant, i porteu-ho a ebullició. Afegir els flocs de civada i deixar coure
10 minuts a foc lent, remenant de tant en tant.
Retirar i deixar que es trempi.
Afegir els ous, la llet i la major part dels fruits secs pelats i trossejats.
Barrejar bé.- Pudin de civada
Repartir la preparació en motlles individuals greixats amb mantega i coure 30
minuts al forn preescalfat a 180 º.
Retira-ho i deixar-ho refredar.
Desemmotllar i cobrir la superfície amb la melmelada.
Decorar amb els nabius rentats i secs.
Servir-ho de seguida amb la resta dels fruits secs.
El truc. Quedaran més saborosos si torrem els fruits secs i, en comptes de la
llet, hi afegim 20 grams de iogurt grec.