8.2 C
Castelldefels
viernes, enero 17, 2025
0,00€

No products in the cart.

Pudin de civada i fruita seca

Pudin de civada

Ingredients

  • 200 grams de flocs de civada
  • 4 ous
  • Una culleradeta d’essència de vainilla
  • 50 grams d’estèvia*
  • 50 grams de mel
  • 2 decilitres de llet desnatada
  • 50 grams de fruita seca
  • 100 grams de melmelada de nabius
  • Mantega
  • 100 grams de nabius
  • Pudin de civada
    Com fer-ho

  • Poseu un cassó al foc amb mig litre d’aigua, la mel, l’essència de vainilla i
    l’edulcorant, i porteu-ho a ebullició. Afegir els flocs de civada i deixar coure
    10 minuts a foc lent, remenant de tant en tant.
    Retirar i deixar que es trempi.
    Afegir els ous, la llet i la major part dels fruits secs pelats i trossejats.
    Barrejar bé.
  • Pudin de civada
    Repartir la preparació en motlles individuals greixats amb mantega i coure 30
    minuts al forn preescalfat a 180 º.
    Retira-ho i deixar-ho refredar.
    Desemmotllar i cobrir la superfície amb la melmelada.
    Decorar amb els nabius rentats i secs.
    Servir-ho de seguida amb la resta dels fruits secs.
    El truc. Quedaran més saborosos si torrem els fruits secs i, en comptes de la
    llet, hi afegim 20 grams de iogurt grec.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights