Torrades de ruca
Ingredients
- Quatre llesques de pa de pagès
- Una ceba morada
- Quatre talls de formatge Cheddar
- Quatre talls de formatge emmental
- Quatre talls de formatge manxec tendre
- Germinats
- 50 grams de ruca
- 50 grams de nous
- 25 grams de panses de Corint
- Pebre vermell en gra
- Oli d’oliva
- Sal
- Torrades de ruca
Com fer-ho
Deixar les panses en remull d’aigua tèbia.
Fer a tires els talls de formatge.
Rentar la ruca, assecar-la i repartir unes fulles a cada llesca de pa; reservar la
resta.
Afegeix-hi les tires de formatge, alternant els tres tipus.
Escórrer les panses, barrejar-les amb les nous i repartir la meitat sobre les
torrades.
Cuinar-les un parell de minuts al forn, escalfat a 180 º.
Amanir la ruca restant amb oli i sal, i barrejar-la amb la ceba pelada i tallada
a rodanxes fines, la resta de les nous i les panses; repartir-ho a les torrades.
Afegir-hi els germinats esbandits i escorreguts.
Empolvorar amb pebre acabat de moldre i servir-ho de seguida.- https://www.lecturas.com/recetas/tostas-rucula-queso-y-nueces_1095.html
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa