8.4 C
Castelldefels
viernes, enero 17, 2025
0,00€

No products in the cart.

Torrades de ruca, formatge i nous

Torrades de ruca

Ingredients

  • Quatre llesques de pa de pagès
  • Una ceba morada
  • Quatre talls de formatge Cheddar
  • Quatre talls de formatge emmental
  • Quatre talls de formatge manxec tendre
  • Germinats
  • 50 grams de ruca
  • 50 grams de nous
  • 25 grams de panses de Corint
  • Pebre vermell en gra
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Torrades de ruca
    Com fer-ho

  • Deixar les panses en remull d’aigua tèbia.
    Fer a tires els talls de formatge.
    Rentar la ruca, assecar-la i repartir unes fulles a cada llesca de pa; reservar la
    resta.
    Afegeix-hi les tires de formatge, alternant els tres tipus.
    Escórrer les panses, barrejar-les amb les nous i repartir la meitat sobre les
    torrades.
    Cuinar-les un parell de minuts al forn, escalfat a 180 º.
    Amanir la ruca restant amb oli i sal, i barrejar-la amb la ceba pelada i tallada
    a rodanxes fines, la resta de les nous i les panses; repartir-ho a les torrades.
    Afegir-hi els germinats esbandits i escorreguts.
    Empolvorar amb pebre acabat de moldre i servir-ho de seguida.
  • https://www.lecturas.com/recetas/tostas-rucula-queso-y-nueces_1095.html

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights