Coquetes de civada
Ingredients
8 clares d’ou
70 grams de flocs de civada
Una culleradeta de llevat en pols
Tres tomàquets
150 grams de mató
Sal en escates
Pebre negre
Oli d’oliva
Branca d’alfàbrega
Dues branquetes de cibulet
Com fer-ho
Rentar els tomàquets, pelar-los i tallar-los a dauets.
Picar el cibulet, trossejar l’alfàbrega i afegir-ho al
tomàquet. Reservar-ho.
Coquetes de civada
Batre la civada amb les clares d’ou.
Afegir-hi el llevat, un pessic de sal i batreu novament.
Escalfar una paella i, amb una cullera, abocar-hi peti-
tes porcions de la preparació.
Esperar un o dos minuts per tal que qualli i fer-li la
volta. Ho anem repetint fins acabar la barreja.
Untar les coques amb el mató i col·loqueu-hi a sobre
el tomàquet picat, unes escates de sal, pebre acabat de
moldre, unes gotes d’oli i serviu-les.
El truc: Fer un tall en creu a la base dels tomàquets i
posa’ls uns segons en aigua bullint. La pell surt sola.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa