10 C
Castelldefels
domingo, marzo 23, 2025
0,00€

No products in the cart.

GALETES D’AMETLLA

GALETES D’AMETLLA

Quan ens saltem l’esmorzar afavorim un sistema de compensació per part de l’organisme, així el cos reserva el greix aportat en altres menjars
Està científicament demostrat que les persones que no esmorzen són les que tenen més problemes de pes.

GALETES D’AMETLLA
Ingredients
· 150 gr d’ametlla marcona crua
· 250 gr d’ametlla en pols
· 350 gr de sucre blanc fi
· 4 clares d’ou

GALETES D’AMETLLA

Com fer-les
En primer lloc muntem les clares a punt de neu, llavors afegim el sucre i l’ametlla en pols i
ho barregem fins que quedin els ingredients ben homogenis.
Posem la massa en una màniga pastissera i en farem petites boletes sobre paper vegetal
en una safata de forn.
Entre les boles hi deixarem almenys uns 2 cm ja que llavors s’aplanen soles (ja que la
massa no queda massa espessa) i al forn creixeren una mica.
Sobre de cada galeta hi posarem una ametlla i courem al forn prèviament calent a 180º
uns 10 minuts (estar alerta i treure-les quan agafin color daurat, es couen molt ràpid).
Les podreu guardar en una caixa metàl·lica i aguantaran varis dies.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,300SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Verificado por MonsterInsights