Batut de fruites
Ingredients
- 2 plàtans
- ½ pinya
- 12 maduixots
- 250 mil·lilitres de llet
- 2 cullerades de sucre
- 100 grams d’ametlles picades
- 50 grams de sucre
Batut de fruites
Preparar el caramel. Per preparar el crocant, coeu el sucre en un cassó amb
dues cullerades d’aigua, sense deixar de remenar, fins a obtenir un caramel
claret.
Afegir-hi l’ametlla. Afegir-hi l’ametlla picada, remenar uns segons i abocar
aquesta preparació sobre un full de paper sulfuritzat.
Estendre-ho bé amb una espàtula i deixar-ho refredar.
Tallar la fruita. Peleu i trossegeu els plàtans. Peleu també la pinya, retireu-li
el centre fibrós i talleu-la triangles petits.
Rentar els maduixots, netejar-los i partir-los per la meitat.
Batut de fruites
Reserveu-ne uns trossos de cada fruita i passeu la resta per la batedora amb la
llet i el sucre.
Decorar i servir. Piqueu la làmina de caramel i ametlla.
Enfilar les fruites reservades en broquetes de fusta i arrebossar-les al
crocanti.
Repartir el batut en gotets i servir-los amb les broquetes.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa