12.6 C
Castelldefels
sábado, enero 25, 2025
0,00€

No products in the cart.

Batut de fruites amb crocant d’ametlla

Batut de fruites

Ingredients

  • 2 plàtans
  • ½ pinya
  • 12 maduixots
  • 250 mil·lilitres de llet
  • 2 cullerades de sucre
  • 100 grams d’ametlles picades
  • 50 grams de sucre

Batut de fruites
Preparar el caramel. Per preparar el crocant, coeu el sucre en un cassó amb
dues cullerades d’aigua, sense deixar de remenar, fins a obtenir un caramel
claret.
Afegir-hi l’ametlla. Afegir-hi l’ametlla picada, remenar uns segons i abocar
aquesta preparació sobre un full de paper sulfuritzat.
Estendre-ho bé amb una espàtula i deixar-ho refredar.
Tallar la fruita. Peleu i trossegeu els plàtans. Peleu també la pinya, retireu-li
el centre fibrós i talleu-la triangles petits.
Rentar els maduixots, netejar-los i partir-los per la meitat.

Batut de fruites
Reserveu-ne uns trossos de cada fruita i passeu la resta per la batedora amb la
llet i el sucre.
Decorar i servir. Piqueu la làmina de caramel i ametlla.
Enfilar les fruites reservades en broquetes de fusta i arrebossar-les al
crocanti.
Repartir el batut en gotets i servir-los amb les broquetes.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights