Compota de poma
Després d’una nit de dejuni, l’organisme necessita aigua, proteïnes, lípids i carbohidrats però també vitamines i minerals per assegurar una reposició cel·lular. Preparar la jornada. Durant la nit, el cos crea contínuament glucosa perquè els òrgans vitals puguin funcionar. Al matí hem de recuperar tota l’energia.
Compota de poma
Ingredients
- 4 pomes golden
- 3 taronges
- 300 grams de formatge quark light
- 4 cullerades de iogurt natural desnatat
- 1 cullerada de sucre
- 1 pessic de canyella en pols
4 pomes golden
3 taronges
- Compota de poma
Passos
Pelar les pomes, tallar-les a quarts, retirar-los-hi el cor i partir-les a grills.
Esprémer les taronges, abocar el suc a un cassó i afegir-hi unes tires de pell
de taronja rentades.
Afegir-hi ara les pomes, tapar-ho i deixar-ho coure durant 15 minuts, fins a
obtenir una compota.
Retirar-la i deixar-la refredar.
Barregem en un bol amb un dl d’aigua el formatge, el iogurt i el sucre.
Batre’ls amb les varetes manuals fins aconseguir una crema espessa i de
textura homogènia.
Repartir la compota en uns bols individuals.
Cobrir-la amb la crema de formatge fresc.
Empolvorar-la amb canyella en pols i servir-la.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa