Muesli amb civada i nabius
Ingredients
Una cullerada de flocs de civada
Tres cullerades d’aigua
Un grapat de fruits secs al gust: panses, avellanes i nous
Quatre cullerades de iogurt natural (pot ser iogurt de llet de soja)
Un grapat de nabius i maduixes
Podem afegir mel de canya o sucre de canya integral com a endolcidors.
Muesli amb civada i nabius
Preparació
La nit prèvia de preparar el muesli és important deixar en remull la cullerada
de flocs de civada en un recipient o bol amb tres cullerades d’aigua.
L’endemà el primer que hem de fer és escórrer els flocs de civada.
Tallar les maduixes a trossets al gust.
Posar en una tassa o bol on l’anem a menjar els flocs de civada i quatre
cullerades de iogurt.
Incorporar ara els fruits secs, els nabius i els trossets de maduixa.
Podem posar-hi un toc dolç afegint-hi mel o sucre integral de canya.
Sovint solem descuidar l’esmorzar. Un error,
perquè l’esmorzar és el menjar més important,
tant pel desenvolupament del dia que tenim da- vant com per l’equilibri alimentari global.
L’esmorzar és tan important, i per a molts nutri- cionistes molt més, com el dinar o el sopar i té unes funcions molt precises
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa