test
26.9 C
Castelldefels
martes, junio 18, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Coquetes de civada i plàtan

Coquetes de civada

Les coques no solen portar greix a la massa, encara que a l’hora de cuinar-les
es pot afegir una mica a la paella. Dins la massa, s’hi pot afegir fruita.
Utilitzant farina de civada en substitució de la farina de blat, també les poden
menjar celíacs i aquelles persones intolerants al gluten, que puguin prendre
civada.
A l’hora de servir-les, es poden acompanyar de xarop de fruites i mel. Els més
llaminers, també les poden acompanyar amb nata muntada.

Coquetes de civada
Ingredients per a 4 persones
 2 plàtans madurs
 Un ou
 Mitja culleradeta de canyella en pols
 Un pessic de sal
 10 gr d’impulsor químic (llevat químic tipus Royal)
 50 ml de beguda o llet de civada sense sucre (es pot substituir per un altre
tipus de llet)
 100 gr de farina de civada
 Plàtan a rodanxes i xarop d’atzavara (opcional per servir

Coquetes de civada

Resum fàcil de preparació
Aixafem els plàtans amb una forquilla
Posem el plàtan, l’ou, la canyella, la sal i l’impulsor químic en un bol i hi
aboquem la llet de civada. Barregem
Afegim la farina de civada i barregem de nou
Escalfem la paella amb una mica d’oli (opcional) i aboquem una cullerada gran
de massa
Donem la volta a la coca quan vegem sortir bombolles

Servim les coques amb plàtan i xarop.

Com fer-ho
Aixafem amb una forquilla 2 plàtans madurs fins a aconseguir una textura de
puré amb pocs grumolls.
Posem el puré de plàtan en un bol i hi afegim un ou, mitja culleradeta de
canyella en pols, un pessic de sal i 10 g d’impulsor químic. Aboquem també 50
ml de llet de civada sense sucre i ho barregem tot molt bé.
Amb la massa anterior ben barrejada, hi afegim 100 gr de farina de civada i
tornem a barrejar.
Preparem una paella plana amb una mica d’oli que podrem untar amb una
brotxa o un tros de paper (afegir oli és opcional, les tortitas es poden fer sense oli). Portem la paella al foc i esperem fins que estigui calenta. Aboquem
una cullera gran de la massa.
Deixem que es faci la coca per una banda durant uns segons, el foc no ha
d’estar gaire alt o se’ns cremaran. Sabrem que estan ben fetes pel costat on
les cuinem primer, quan vegem sortir bombolles de la massa. Aleshores li
donem la volta i deixem que es cuini per l’altra banda. Continuem fent més
coques.
Servim les coques acabades de fer amb plàtan a rodanxes i xarop d’atzavara.
També podem guardar-les a la nevera durant un parell de dies i escalfar-les
una mica al microones o al forn abans de menjar-les.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights