8.3 C
Castelldefels
domingo, enero 19, 2025
0,00€

No products in the cart.

Gotets de formatge fresc de coco amb base de granola

Gotets de formatge

El cremós de coco es prepara amb la matèria grassa que sura sobre la llet de
coco quan es refreda a la nevera, per aconseguir-la la llet que compris ha de
tenir almenys un 20% de M.G. Després només cal barrejar-la amb xarop
d’atzavara i deixar-la al congelador durant unes hores. Per finalitzar, només
cal muntar els gotets i decorar-los amb la fruita que triïs, en aquest cas kiwi
verd.
La granola és un aliment format per flocs de civada i mel. També pot
contenir fruita seca i altres ingredients naturals. La barreja s’enforna fins que
sigui cruixent.

Gotets de formatge
Ingredients
Tres kiwis madurs
400 mil·lilitres de llet de coco (amb alta matèria grassa 20% aprox.)
300 mil·lilitres de xarop d’atzavara
250 grams de flocs de civada
80 grams d’ametlles
80 grams d’avellanes
90 grams de dàtils sense os
2 culleradetes de canyella en pols
2 culleradetes d’oli de coco
2 cullerades d’aigua

Gotets de formatge
Com fer-ho.
Refrigereu la llet de coco. Un dia abans, deixar en repòs la llet de coco en un
recipient de boca ampla a la nevera.
Preparar la granola. Afegir 200 mil·lilitres de xarop d’atzavara, l’oli de coco i
l’aigua en un cassó i portar-ho a ebullició. Després, afegir-hi la civada i la
canyella, a més dels fruits secs prèviament trossejats ben petits. Remenar-ho
constantment i lentament a foc mitjà per tal d’evitar que s’enganxi al fons.
La granola es pot comprar ja feta, però és millor decantar-se per una casolana
i personalitzar-la amb els fruits i fruites seques que preferim. Es recomana
preparar una bona quantitat aprofitant que el forn està encès i que la
utilitzem per prendre-la per esmorzar.
Coure-ho al forn. Estendre el resultat sobre un paper vegetal i enfornar-lo
durant 30 minuts a 160°, fins que s’hagi evaporat la major part del contingut
líquid. De tant en tant remoure’l per evitar que s’enganxi en trossos massa
grans. El que ens interessa obtenir és una granola fina. Quan el color es torni
lleugerament torrat, treure’l del forn i deixar que es refredi a temperatura
ambient.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
22,200SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights