Truita dolça
Ingredients
- 200 grams de maduixes.
- 2 kiwis.
- 2 peres.
- 4 ous.
- 50 grams de sucre bru.
- Una cullerada de llevat en pols.
- Truita dolça
Preparació
Abans de començar, rentar les fruites que farem servir i deixar-les llestes.
Tenir el forn preescalfat a 180 graus.
Partir les maduixes per la meitat.
El kiwi s’ha de pelar, tallar a rodanxes i aquestes parts, al seu torn, per la
meitat.
La pera es talla a trossos.
En un recipient, barrejar els ous, el sucre bru i la cullerada de llevat fins a
tenir una massa homogènia.
Passar la barreja a una safata refractària apta per al forn i cobrir-la amb
paper alumini.
Posar els trossos de maduixa i pera sobre la barreja i enfornar-ho 25 minuts.
Quan estigui fora del forn, esperar que es refredi i afegir-hi el kiwi.
Es pot empolvorar la truita amb sucre de llustre, per fer-ho més dolç.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa