21 C
Castelldefels
jueves, mayo 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Amanida de bacó, maduixots i vinagreta

Amanida de bacó

Amanida de bacó. L´encant d´aquesta recepta són les roses de bacó. Per elaborar-les, enrotllar
les tires de bacó en espiral, subjectar-les amb dos escuradents i rostir-les dins
un motlle per a magdalenes. En uns 20 minuts estaran a punt per dinar. En el
moment de muntar l’amanida, col·loqueu les fulles d’enciam com a base i
aneu col·locant la resta d’ingredients de forma decorativa. Acabar posant les
roses de bacó.

Amanida de bacó
Ingredients

  • 150 grams d’enciam variat
  • 150 grams de maduixots
  • 12 talls de bacó
  • Un parell de cullerades d’ametlles filetejades
    PER A LA VINAGRETA
  • 3 cullerades d’oli
  • 4 cullerades de vinagre d’arròs
  • Una cullerada de salsa de soja
  • Mitja culleradeta de sucre bru
  • Sal i Wasabi (opcional)
  • Amanida de bacó

  • Com fer l’amanida de bacó, maduixots i vinagreta
    Elabora les roses. Enrotllar les rodanxes de bacó en espiral i subjectar-les amb
    2 escuradents entrecreuats.
    Greixar lleugerament un motlle per a magdalenes i col·locar les roses de bacó
    als buits.
    Rostiu-les al forn a 200º durant uns 20-25 minuts.
    Preparar la vinagreta
    Col·loquem tots els ingredients en un bol i ho batem amb varetes manuals fins
    que emulsionin.
    Ajustar de sal, si cal, i posar-hi una mica de wasabi, si ens agrada.
    Muntem l’amanida i ho servim.
    Repartim les fulles d’enciam als diferents bols.
    Netejar els maduixots, rentar-los, picar-los i afegir-los als bols de l’amanida. A
    continuació, amaniu-ho amb la vinagreta i remeneu-ho.
    Servim les amanides amb les roses de bacó i amb les ametlles filetejades.
    Idees per variar l’amanida de bacó, maduixots i vinagreta
  • Amanida de bacó
  • Les roses de bacó encara estaran més saboroses si, en el moment d’enrotllar
    les tires, hi afegim una mica de formatge (havarti, emmental, gouda…).
  • En lloc de maduixots, podem utilitzar gerds, móres, nabius…
  • Aquesta amanida també quedarà molt bé amb boletes de meló o trossets de
    mango o de papaia.
    Tot això al nostre gust.

Recepta de la cuinera Amanda Laporte

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights