21 C
Castelldefels
jueves, mayo 23, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Endívies farcides d’hortalisses

Endívies farcides

Ingredients per a 4 persones

  • Un pit de pollastre
  • Tres endívies
  • Menta
  • Quatre raves
  • Una ceba vermella
  • Olives verdes
  • 150 grams de tomàquets cirera
  • 100 grams de formatge feta
  • Rècula
  • Sis cogombres
  • Tres pebrots grocs petits
  • Un parell de iogurts grecs
  • Endívies farcides
    Com fer
    Salpebreu el pit, unteu-lo amb oli i tireu-lo 20 min a foc lent.
    Netejar les endívies, separar les fulles, rentar-les i asseca-les.
    Rentar i tallar els tomàquets per la meitat.
    Rentar també els raves, els pebrots i tres cogombres petits i talla’ls a
    rodanxes. Pelar i tallar la ceba a juliana fina.
    Rentar la resta dels cogombres i tritura’ls amb unes fulles de menta; deixar
    escórrer, barrejar amb els iogurts i salpebrar.
    Partir a daus petits el pollastre i el formatge.
    Omplir les fulles d’endívia amb les hortalisses, el pollastre, el formatge, les
    olives i la ruca.
    Empolvorar amb pebre i servi-ho amb la salsa.
    El truc de la salsa. Un cop triturat el cogombre amb les fulletes de menta, és
    important deixar-lo escórrer a un colador fins que s’elimini tota l’aigua que
    deixa anar. L’excés podria fer malbé la salsa.

  • Recepta de Begonya Montané – Cuinera

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights