Endívies farcides
Ingredients per a 4 persones
- Un pit de pollastre
- Tres endívies
- Menta
- Quatre raves
- Una ceba vermella
- Olives verdes
- 150 grams de tomàquets cirera
- 100 grams de formatge feta
- Rècula
- Sis cogombres
- Tres pebrots grocs petits
- Un parell de iogurts grecs
- Endívies farcides
Com fer
Salpebreu el pit, unteu-lo amb oli i tireu-lo 20 min a foc lent.
Netejar les endívies, separar les fulles, rentar-les i asseca-les.
Rentar i tallar els tomàquets per la meitat.
Rentar també els raves, els pebrots i tres cogombres petits i talla’ls a
rodanxes. Pelar i tallar la ceba a juliana fina.
Rentar la resta dels cogombres i tritura’ls amb unes fulles de menta; deixar
escórrer, barrejar amb els iogurts i salpebrar.
Partir a daus petits el pollastre i el formatge.
Omplir les fulles d’endívia amb les hortalisses, el pollastre, el formatge, les
olives i la ruca.
Empolvorar amb pebre i servi-ho amb la salsa.
El truc de la salsa. Un cop triturat el cogombre amb les fulletes de menta, és
important deixar-lo escórrer a un colador fins que s’elimini tota l’aigua que
deixa anar. L’excés podria fer malbé la salsa.
Recepta de Begonya Montané – Cuinera
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa