Patates d’Olot
Ingredients per a 4 persones
Un quilo de patates mitjanes de La Garrotxa
150 gr de carn picada de vedella
150 gr de carn picada de porc
2 cebes mijanes
2 tomàquets madurs ratllats (sense pell ni llavors)
Una mica de molla de pa remullada amb llet
Sal i Pebre
Oli d’oliva verge extra
Una copeta de vi ranci
Un polsim de nou moscada
3 clares d’ou
Patates d’Olot
Elaboració
La farsa
A una cassoleta amb oli d’oliva hi fem un sofregit amb la ceba, i quan la tinguem de color
dauradet hi afegim el tomàquet.
Ho deixem una estoneta i hi posarem la carn picada i ho coem tot plegat afegint-li una mica
de sal, pebre i un polsim de nou moscada ratlladeta al moment.
Quan la carn sigui gairebé cuita hi tirarem la copeta de vi ranci i el deixerem reduir poc a
poc.
A continuació barregem aquesta farsa amb la molla de pa remullada amb la llet i ja la
tindrem a punt per farcir les patates.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa