21.1 C
Castelldefels
viernes, mayo 24, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Bacallà a la llauna

Bacallà a la llauna

Ingredients
Lloms de bacallà dessalats.
Grans d’all.
Julivert.
Farina.
Oli d´oliva.
Un got de vi blanc sec.
Un parell de cullerades de pebre vermell dolç.
300 gr de mongeta blanca cuita com a guarnició.

Bacallà a la llauna

Elaboració
Preparem l’all i el julivert molt net.
Les passem per aigua.
Tindrem a mà el pebre vermell dolç.
Els lloms de bacallà ja els tindrem dessalats.
Enfarinar el bacallà (no cal salar-lo).
Preparem una paella petita amb una mica d’oli, que cobreixi gairebé la meitat
dels lloms.
Ho fregirem una estona, no gaire; marcar-ho i donar-li un bon color per els
dos costats.
Mentrestant, piquem l’all i el julivert.
Un cop fregit el bacallà, el col·loquem a una safata de forn i distribuirem
totes les mongetes al voltant.
En el mateix oli de fregir el bacallà, a foc mitjà, hi tirem l’all i el julivert.
Ho remourem uns 20 segons, amb compte que no es torri l’all.
De seguida, incorporarem el pebre vermell dolç, i ho remenem bé.
Incorporarem el vi blanc.
Ho deixem fer a foc baix durant uns 3 o 4 minuts.
Ara és el moment de tirar la salsa per sobre del bacallà i les mongetes.
Reguem bé tota la safata.
Ho posem al forn, a uns 180-190 º graus, aproximadament uns 5 minuts.
Només cal posar-ho al plat i gaudir-ho.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,800SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights