14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Com fer l’Ou de Pasqua

Com fer l’Ou de Pasqua

Ingredients

½ kg. de xocolata cobertura. .

Pinzell de truja tova Nº 10.

Motlles per a ou de Pasqua
Com fer l’Ou de Pasqua
Preparació del motlle

Tots els motlles són aptes per a l’emmotllament de
xocolata, sempre que la seva superfície estigui neta. Per això caldrà utilitzar
un tros de cotó net i sec. Si és necessari es pot rentar el motlle amb aigua
tèbia i detergent. Esbandir i assecar bé. Recordeu que la xocolata reflecteix
la brillantor del motlle: si aquesta és brillant, la figura sortirà brillant.
Temperat de xocolata: Tallar les 2/3 parts de xocolata a trossos petits,
col·locar la xocolata en un bol i posar-ho a escalfar a bany Maria, remenar
constantment durant 4 minuts, retirar del bany Maria i seguir remenant fins
que es dissolgui, tastar la temperatura de la xocolata recolzant l’espàtula o
cullera de fusta sobre el llavi inferior durant 2 segons: la cullera s’ha de notar
amb prou feines més tèbia que el llavi (aquesta és la temperatura de fosa).
Tallar la resta de la xocolata a trossos grans i incorporar-los al recipient
remenant constantment fins que la xocolata del bol es noti fred al contacte
amb el llavi (temperatura de tremp).
Unteu la punta d’un ganivet amb la xocolata i porteu-la a la gelatera durant 4
minuts. Retirar i recolzar el ganivet sobre el dit polze; si aquest es manté
ferm, el temperat és correcte; en cas contrari, si es dissol al tacte, el
temperat és incorrecte i no serviria per modelar, ja que la xocolata quedaria
adherida al motlle.

Com fer l’Ou de Pasqua
Carregar el pinzell amb xocolata, començar del centre cap a fora amb
moviments contraris a les agulles del rellotge fins a cobrir tota la superfície.
Col·locar els motlles de panxa enlaire sobre una placa i portar-los a la
gelatera durant 5 a 10 minuts, retirar-los i tornar a pinzellar-los amb cura de
no engrossir molt més les vores. Col·locar els motlles de cap per avall sobre
paper impermeable i portar-los novament a la gelatera durant 3 a 5 minuts.
Per recuperar la temperatura de tremp, portar la xocolata a bany Maria
bullint durant 2 o 3 segons sense regirar sobre el foc.
Retirar els motlles de la gelatera i raspar les vores amb un ganivet que no
tingui xerrac, portar-les novament a la gelatera, de panxa enlaire, durant 20
a 25 minuts i retirar.

Com fer l’Ou de Pasqua
Desemmotllat:

Per desemmotllar fer una lleu pressió cap a dins i la xocolata
s’ha de desprendre fàcilment, si no és així, potser els falti fred, per la qual
cosa s’ha de deixar uns minut més a la gelatera, o pot estar mal temperat per
haver escalfat de més la xocolata. En cas que això passi, trosseu novament la
xocolata i comenceu novament amb el temperat.

Com fer l’Ou de Pasqua
Tancament:

Per tancar les meitats dels ous, escalfar lleument una placa i
recolzar amb prou feines la vora d’una de les meitats, després unir-lo a l’altra
meitat de l’ou i deixar assecar. Decorar les vores i l’ou amb glacé real de
diferents colors o amb xocolata cobertura blanca.
Consell: Recordeu que per obtenir un bon resultat ha de tenir molta paciència
i respectar les temperatures de temperat i els temps de fred, en cas contrari
el seu treball fracassarà i ho haurà de realitzar tot novament.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights