14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Canotets de llesques.Recepta de Setmana Santa

Canotets de llesques

Aquests canonets de llesques són una deliciosa manera de variar un dolç tan
clàssic i tan propi d’aquestes dates de Setmana Santa. La seva elaboració no
pot ser més fàcil ni més ràpida. En 15 o 20 minuts es poden improvisar unes
bones postres per sorprendre la família o uns convidats inesperats.

Canotets de llesques

Ingredients per a 4 persones

  • Pa de motlle 8 llesques
  • Un ou
  • Llet 120 ml
  • Crema de cacau i avellanes
  • Oli d’oliva verge extra per fregir
  • Sucre
  • Canyella mòlta

Canotets de llesques


  • Com fer-los
    Batem l’ou en un bol i hi afegim la llet. Ho barregem bé.
    Posem una llesca sobre la taula i l’aixafem amb el corró fins que quedi molt
    fina.
    Untem una tira de crema paral·lela a la vora més propera a nosaltres, no cal
    posar-ne gaire per evitar que se surti.
    Repetim aquesta operació amb totes les llesques.
    Passem els canonets per la barreja d’ou i llet sense xopar-los massa ja que el
    pa és molt fi i tendre i es podria trencar.
    Els anem posant en un plat.
    Escalfem abundant oli en una paella fonda i quan estigui ben calent anem
    fregint els canonets fins que estiguin daurats per tot arreu.
    Els traiem i els posem a escórrer en un plat cobert amb paper de cuina.
    Finalment barregem tres cullerades de sucre amb un parell de culleradetes de
    canyella i arrebossem en aquesta barreja els canonets.

Recepta de LOLA HOMAR

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights