14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Mongetes amb cocotxes de bacallà i cloïsses

Mongetes amb cocotxes

Mongetes amb cocotxes. Tot i que les compreu en remull, posar-les a casa de nou en
remull, dins de la nevera, al menys 24 hores més. És millor que corregim
després la salaó.
Ingredients bàsics
400 gr. de mongetes.
Una pastanaga.
Un cap d’alls.
Mig porro.
Una fulla de llorer.
Un grapat de cloïsses

Mongetes amb cocotxes

Per a les cocotxes
28 cocotxes de bacallà en remull, dessalades.
4 grans d’all.
8 cullerades d’oli d’oliva.
Un bitxo.
Julivert picat.

Mongetes amb cocotxes
Preparació
Rentarem els fesols i els posarem a remull 12 hores abans de la seva
elaboració.
En un pot posem els fesols amb la mateixa aigua que han estat en remull, la
pastanaga pelada, el porro, el cap d’alls, la fulla de llorer, deixant-ho coure
uns 90 minuts, a foc suau, comprovant que els fesols estiguin tous, afegint
més aigua freda, si veiem que es va consumint. No hem remoure’ls amb una
cullera, és millor sacsejar el pot, per evitar que es trenqui la pell.
Colem els fesols i els reservem sense les verdures.
En una cassola amb 8 cullerades d’oli posarem els alls laminats i el bitxo, quan
estiguin daurats els retirem i afegim les cocotxes. Les deixem coure a foc
suau, sacsejant la cassola, perquè deixin anar la gelatina, durant 4 o 5
minuts.
Afegirem els fesols deixant-los coure durant 5 minuts més, remenant amb
delicadesa. Afegirem també el grapat de cloïsses
Finalment empolvorarem pel damunt amb julivert picat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights