Ingredients
250 g de formatge mascarpone
200 ml de nata líquida (35% MG)
150 g de torró de Xixona
150 g de xocolata blanca
100 ml de llet
2 fulls de gelatina
Com fer-ho
Mesurar bé tot els ingredients
En un recipient amb aigua freda, remullem els fulls de gelatina (5 minuts)
Ratllem el torró amb un ratllador
En un cassó petit escalfem la llet amb la xocolata esmicolada, a foc baix. No parem de remenar
fins que la xocolata s’hagi desfet.
Fora del foc hi afegim la gelatina escorreguda, remenem perquè es desfaci.
En un bol muntem la nata, no gaire muntada, que tingui cos.
En un altre bol barregem el mascarpone amb la barreja de la xocolata. Hi incorporem el torró
ratllat, afegim la nata tot remenant suaument amb l’espàtula, amb moviments envoltants, de dalt
a baix, fins a tenir una barreja homogènia.
Omplim les copes (o gots…) i reservem a la nevera fins el moment de servir.
Si tenim unes perles de xocolata cruixents o uns Lacasitos en repartim uns quants per a decorar
una mica els gotets.
Recepta i foto: Teresa – Com a casa, res!