Conill farcit de gambes
Aquest és un plat laboriós però menys complicat de fer del que sembla,
perquè sobre la carn oberta es col·loquen els ingredients del farcit i
s’embolica en rodanxes de bacó per després lligar-ho tot. Queda gustosíssim.
Ingredients per a 4 persones
Conill farcit de gambes
Ingredients per a 4 persones
Un conill desossat i obert en forma de llibr
12 gambes
Pebre
9 espàrrecs verds
12 talls de cansalada curada
Una branqueta de canyella
50 grams de festucs pelats
Una ceba
Una pastanaga
2 cullerades de tomàquet fregit
2 alls
100 mil·lilitres de vi blanc
500 mil·lilitres de brou de verdures
2 cullerades de cacau
Una cullerada de farina de blat de moro
Oli d’oliva
Sal
Conill farcit de gambes
Com fer-ho
Netegeu el conill, esteneu-lo, amb l’esquena cap avall, sobre la taula de
treball i salpebreu-lo.
Peleu les gambes.
Netejar els espàrrecs, rentar-los i escaldar-los dos minuts amb aigua.
Escorreu-los i deixeu-los refredar.
Salteu el fetge del conill uns 5 minuts en un fil d’oli. Retirar i picar-ho,
eliminant els tendons.
Col·locar els talls de cansalada lleugerament superposats, sobre el conill i
afegir el fetge, els festucs picats i la majoria dels espàrrecs i de les gambes.
Enrotlleu el conill, prement-lo, lligueu-lo amb fil de cuina i salpebreu-lo.
Daureu-lo en una cassola amb un fil d’oli i retireu-lo.
Pelar i picar la ceba i els alls i tallar a daus la pastanaga. Afegiu-ho a la
cassola del conill i sofregiu-ho uns minuts, remenant. Abocar el vi i coure fins
que redueixi a la meitat. Incorporar el tomàquet, el brou i la canyella.
Barrejar i afegir el cacau i el conill.
Ajustar de sal i portar a ebullició; retirar les impureses que pugin a la
superfície.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa