Crema de carbassa
Ingredients per a 5 racions
Un quilo aprox. carbassa
Una ceba
Un porro
50 ml aprox. nata per cuinar (opcional)
Sal
Oli d’oliva
Pebre blanc molt
Un ou per ració
Crema de carbassa
Passos de la recepta
Pelar la carbassa i tallar a trossets, juntament amb el porro i la ceba.
Poseu un rajolí d’oli en una olla i poseu la ceba i el porro. Quan comenci a
daurar-se afegir la carbassa, fer unes voltes i cobrir amb aigua.
Deixeu que bulli uns 20-25 minuts. Després apartar del foc i triturar amb la
turmix fins que quedi una crema suau.
Torneu-ho a posar al foc, salpebreu-ho al gust i afegiu-hi un rajolí de nata (si
s’està a dieta es pot ometre la nata). Deixeu que un bull i retireu-ho.
Per fer els ous escalfats, poseu aigua en un cassó amb un rajolí de vinagre i
quan estigui a punt de bullir trencar un ou, deixar 4 minuts i retirar a un plat
amb ajuda d’una escumadora.
Serviu la crema de carbassa als plats i damunt de cada ració col·loqueu un ou
escalfat.
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias La Prensa