14.2 C
Castelldefels
sábado, abril 20, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Canelons cruixents de pasta Filofarcits de brandada de bacallà

Canelons cruixents

Canelons cruixents. Com a farcit, una brandada de bacallà i
un acompanyament de sofregit de verdures. Perquè els canelons quedin ben
cruixents, hem de superposar com a mínim dues fulles de pasta Filo (podem
posar-ne tres si volem que sigui encara més cruixent). Un cop tallats els
rectangles, col·loqueu-ne un damunt de l’altre pinzellant cadascun amb oli o
mantega fosa. Formar els canonets i enfornar fins que estiguin daurats.

Canelons cruixents
Ingredients per a 4 persones
8 fulles de pasta Filo
500 grams de bacallà dessalat
100 mil·lilitres de llet
3 alls
Un porro
Un carbassó mitjà
Una ceba
Un parell de tomàquets madurs de branca
Un pebrot verd italià
Farina per arrebossar
Sal i Pebre
Oli d’oliva
Farigola fresca

Canelons cruixents

Com fer-ho
Peleu i piqueu la ceba.
Renteu i assequeu el carbassó, el pebrot i el tomàquet i talleu-ho tot a daus.
Sofregiu la ceba en una paella amb una mica d’oli durant 10 minuts.
Afegir els pebrots, cuinar-ho 10 minuts més i afegir el tomàquet.
Cuina-ho tot 5 minuts més, salpebrar i reservar-ho.
Pelar el porro. Tallar-lo per la meitat al llarg i després a juliana. Enfarinar-lo,
sacsejar l’excés de farina i fregir-lo en una paella amb oli d’oliva abundant.
Deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent i afegiu-hi una mica de sal fina.
Tallar les fulles de pasta Filo a 2 rectangles d’uns 10 x 16 cm.
Pintar-los amb oli d’oliva i superposar-los de 2 a 2.
Escalfar el forn a 180°.
Formar els canelons. Enrotlleu els rectangles de pasta Filo en cilindres per a
fer canonets. Enfornar-los durant 5 minuts o fins que es daurin. Deixeu que es
temperin i desemmotlleu-los amb compte.
Preparar la brandada. Escalfar la llet i reservar-la temperada. Pelar els alls,
retirar-los el germen i posar-los en una paella amb 100 ml d’oli d’oliva calent.
Afegir-hi el bacallà i deixar que es faci tot, a temperatura baixa, durant 15
minuts.
Escórrer el bacallà i esmicolar-lo.
Apartar els alls, picar-los i barrejar-los amb el bacallà esmicolat.

Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más noticias  La Prensa

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights