17.7 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Rosquilles fregides de l’àvia

Rosquilles fregides

Rosquilles fregides. A cada casa hi ha una recepta pròpia. Aquestes porten anís
però en podem prescindir, encara que el licor queda molt evaporat en cuinar-
se a una alta temperatura, com en aquest cas.

Rosquilles fregides

Ingredients:

  • Un ou
  • Tres cullerades soperes de sucre
  • Un sobre de gasoses (un blanc i un altre blau)
  • Tres cullerades soperes d’oli d’oliva o gira-sol
  • Tres cullerades soperes d’anís dolç
  • Tres cullerades soperes de llet
  • Una llimona (només la ratlladura)
  • 200 grams de farina
  • Un raig d’oli de gira-sol per fregir
  • 50 grams de sucre per arrebossar
  • Rosquilles fregides

  • Com fer-ho:
    Primer, bateu l’ou amb les tres cullerades de sucre.
    Incorporem l’oli (de gira-sol en aquest cas), l’anís dolç i els paperets de
    gasoses. Veurem que es forma una escuma blanquinosa en remenar.
    Hi afegim la llet i la ratlladura de llimona i ho integrem bé.
    Afegir la farina, però no la tirem tota, ja que anirem veient la consistència ja
    que ha de quedar una massa una mica enganxosa. Si necessitem més farina,
    podem afegir-la però no cal passar-hi perquè les rosquilles no quedin durs.
    Afegiu-hi un bon raig d’oli de gira-sol en una paella àmplia i aneu escalfant-
    ho. Mentre s’escalfa l’oli, ens greixem les mans amb una mica d’oli per poder
    manipular la massa de les rosquilles que haurem deixat una mica enganxosa i
    els anem donant forma. El millor és agafar una petita porció i fer un forat al
    centre.
    Anem fregint les rosquilles a poc a poc, no posar gaires alhora a l’oli. Primer,
    daurarem per una cara i després per l’altra.
    Un cop fregits, els anem passant a un plat amb paper de cuina absorbent
    perquè deixin anar l’excés d’oli.
    I encara calents, els arrebossarem amb el sucre.
    Truc: és millor arrebossar-los en calent i menjar-los preferiblement el mateix
    dia, però si ens han sobrat els podem guardar ben tapats en una llauna
    allunyats de la llum directa.
Artículo anteriorSeitons a la llimona
Artículo siguienteCOCA DE LLARDONS

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights