9.7 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Seitons a la llimona

Seitons a la llimona

Aquesta mateixa recepta, la podem fer també amb sardines obertes en
papallona, ​​amb un adob similar al que porten aquests seitons a la llimona. Les
sardines es poden passar per ou abans de fregir, però als seitons, no cal ja
que només amb la farina queden deliciosos.

Seitons a la llimona

Ingredients per a 4 persones
Mig ​​quilo de seitons
Julivert fresc unes branquetes
Un parell de grans d’all
Suc de dues llimones
Sal al gust

Seitons a la llimona

Com fer-ho
Netegem els seitons o els ho demanem al peixater.
Retirem l’espina amb el cap, tallant-ho amb unes tisores per deixar la cua.
Obrim els lloms i deixem els seitons oberts en papallona. Els primers poden
costar una mica però després és una tasca fàcil que farem en menys de 15
minuts.
Col·loquem els seitons en una safata i els cobrim amb una picada d’all,
julivert i suc de llimona, i els deixem una hora dins la nevera.
Després, els traiem, retirem els ingredients de l’adob, els assaonem i els
passem per abundant farina.
Preparem una bona paella amb oli d’oliva verge extra abundant i procedim a
fregir-los, sacsejant la farina amb un cop a la mà abans de ficar-los a la
paella.
Els fregim per tandes perquè l’oli es mantingui a bona temperatura i no se’ns
enganxin.
Després de fregir-los -aproximadament tres o quatre minuts per cada costat,
depenent de la mida-, els escorrem en una safata amb diverses capes de
paper absorbent, i els portem a taula immediatament, perquè puguin menjar-
se ben calents.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights