11.9 C
Castelldefels
sábado, marzo 2, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Bunyols de Quaresma

Bunyols de Quaresma

Els bunyols són molt tradicionals, es cuinen molt ràpidament i tenen
moltíssim sabor. També es poden omplir del que vulguem.

Bunyols de Quaresma
Ingredients
 250 ml d’aigua
 75 g de mantega
 125 g de farina
 Una culleradeta de llevat
 Tres ous i una clara
 Una mica de sal
 Oli d’oliva

Bunyols de Quaresma
Elaboració

Escalfeu l’aigua amb una mica de sal i afegiu-hi la mantega perquè es fongui.
Sense que arribi a bullir, afegiu-hi la farina prèviament tamisada amb la
cullerada de llevat.
Remeneu la barreja fins que no s’enganxi al cassó, deixeu que es refredi
abans de començar a donar-hi forma.
Quan sigui freda incorporeu-hi els ous un a un sense deixar de remenar, i
tindreu la massa a punt.
Poseu oli en una paella i la pela d’una llimona o una taronja per a
aromatitzar-lo.
A l’escalfar-se l’oli retireu les peles i comenceu a fregir els bunyols.
Escorreu-los i serviu-los arrebossats en una mica de sucre i canyella.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights