17.7 C
Castelldefels
viernes, marzo 1, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Xampinyons en vinagre

Xampinyons en vinagre

Ingredients
250 grams de Xampinyons
Un parell de dents d’all
Un parell de branques de julivert fresc
Un raig de Vinagre blanc
Un raig d’oli d’oliva
Un pessic de Sal

Xampinyons en vinagre
Com fer-ho
Els podem pelar, però si no tenim costum de fer-ho, simplement els
netegem com acostumem a fer-ho. Tampoc es traiem el peu del
xampinyó, com a molt, tallem la punta i els tallem a làmines fines.
Dipositem una capa de làmines de xampinyons en un bol o en una
font rectangular.
Escampem una mica de sal i un rajolí de vinagre.
Posem una altra capa de làmines de xampinyons, empolvorar amb
sal i amb un altre rajolí de vinagre.
Repetiu l’operació fins a acabar amb totes les làmines de
xampinyons crus.
Deixeu-ho macerar a la nevera, agitant el recipient de tant en tant, o
capgirar els xampinyons laminats en vinagre amb compte.
Ho deixem macerar al voltant de 5 hores. Els xampinyons
s’estovaran a poc a poc.
Passat el temps de maceració, coleu-lo per retirar tot el líquid.
Picar finament les dents d’all i el julivert.
Barrejar els alls picats i el julivert amb els xampinyons amanits.
Ruixeu-ho amb oli d’oliva i reserveu-ho a la nevera fins l’endemà
que ja estaran llestos per consumir.

Ingredients
250 grams de Xampinyons
Un parell de dents d’all
Un parell de branques de julivert fresc
Un raig de Vinagre blanc
Un raig d’oli d’oliva
Un pessic de Sal
Com fer-ho
Els podem pelar, però si no tenim costum de fer-ho, simplement els
netegem com acostumem a fer-ho. Tampoc es traiem el peu del
xampinyó, com a molt, tallem la punta i els tallem a làmines fines.
Dipositem una capa de làmines de xampinyons en un bol o en una
font rectangular.
Escampem una mica de sal i un rajolí de vinagre.
Posem una altra capa de làmines de xampinyons, empolvorar amb
sal i amb un altre rajolí de vinagre.
Repetiu l’operació fins a acabar amb totes les làmines de
xampinyons crus.
Deixeu-ho macerar a la nevera, agitant el recipient de tant en tant, o
capgirar els xampinyons laminats en vinagre amb compte.
Ho deixem macerar al voltant de 5 hores. Els xampinyons
s’estovaran a poc a poc.
Passat el temps de maceració, coleu-lo per retirar tot el líquid.
Picar finament les dents d’all i el julivert.
Barrejar els alls picats i el julivert amb els xampinyons amanits.
Ruixeu-ho amb oli d’oliva i reserveu-ho a la nevera fins l’endemà
que ja estaran llestos per consumir.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights