16.5 C
Castelldefels
sábado, marzo 2, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Macedònia de fruites amb cremade iogurt

Macedònia de fruites

Macedònia de fruites. La crema de iogurt aporta un molt bon toc de frescor, ja que la llet amb què
s’elabora va infusionada amb menta. Podem prescindir-ne i muntar una
senzilla macedònia només amb la fruita, però es recomana la recepta tal
qual. Podem canviar les fruites al gust segons la temporada

Ingredients per a quatre comensals
Llet 125 ml
Unes fulles de menta fresca
Iogurt grec
Una albercoc
Un préssec
Una pruna vermella
Una pruna groga
Un tall de meló
Nous pelades

Com fer-ho
En un cacet, escalfem la llet juntament amb les fulles de menta. Quan
arrenqui el bull, apaguem el foc, tapem i deixem infusionar durant 15 minuts.
Retirem les fulles menta i barregem la llet infusionada amb el iogurt.
Ho guardem a la nevera perquè refredi bé.
Quan servim la macedònia (pot ser just abans de dinar) rentem bé totes les
fruites i les tallem al gust, retirant els ossos corresponents. El meló es pot
preparar en boletes o trossejar a daus o làmines.
Emplatem cada ració amb un llit de crema de iogurt i, a sobre, repartim les
fruites per la superfície. Afegim nous (tallades a meitats o picades, al gust)
per aportar un toc de cruixent.
Decorem amb fulles de menta fresca i servim immediatament.
Podem acompanyar-ho amb una bola de gelat vainilla.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights