15 C
Castelldefels
miércoles, abril 17, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
0,00€

No hay productos en el carrito.

Tiramisú de torró de Xixona

Tiramisú de torró

Ingredients
250 gr formatge mascarpone
250 gr torró del tou
175 ml nata 35% matèria grassa
50 gr sucre
Una copa petita de rom (opcional)
14 bescuits de soletilla
Cacau en pols

Elaboració
Fem el cafè i el barregem amb el rom si
optem per posar-lo i deixem que es
refredi
Triturem el torró.
Ho reservem.
Muntem la nata que ha d’estar molt freda.
Podem posar a la nevera també el bol
metàl·lic i les varetes on la muntarem.

Tiramisú de torró

Barregem a la pastadora amb les varetes
el formatge i el sucre fins que quedi una
crema llisa.
Afegim el torró i ho barregem.
Amb una llengua pastissera, afegim la
nata a la crema en diverses vegades i
barrejant-ho a poc a poc amb moviments
envoltants fins que ho tinguem tot
integrat.
Folrem un motlle amb paper film, així
serà més fàcil després desemmotllar-lo.
Mullem la meitat dels pa de pessic al cafè
i els posem a la base del motlle.
Cobrim amb la meitat de la crema.
Repetim les dues capes.
Filmem a contacte i ho guardem a la
nevera fins al dia següent.
A l’hora de servir ho cobrim amb una
capa generosa de cacau en pols.
Podem decorar amb una mica de torró
triturat que haurem reservat.

Related Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

*

Stay Connected

21,991FansMe gusta
3,912SeguidoresSeguir
21,600SuscriptoresSuscribirte
- Publicidad -spot_imgspot_imgspot_img

Latest Articles

Abrir chat
Hola!😊 ¿En qué podemos ayudarte?
Verificado por MonsterInsights