Ingredients
• 1/2 kg de mongetes Azukis cuites.
• 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet.
• 6 bolets Shiitake grans.
• 1/2 litre de brou de verdures.
• 4 cullerades soperes de salsa de soja.
• 1 tros de carbassa.
• 1 tros de remolatxa.
• 1/2 carbassó petit.
• 1 brot d’api.
• 1/2 pebrot vermell.
• 1/2 moniato.
• 1 xirivia.
• 1 porro.
• Shiitake.
• Una copa de vi negre.
• Oli.
• Api.
• Soja.
• 1 all.
• Sal.
Elaboració
En una cassola posem l’all, gingebre a làmines, ceba, porro, la xirivia sencera,
api sencer (així ho podem treure després) i tanco el tinguem cinc minuts
fregint, afegim el pebrot vermell, el deixem uns tres minuts més, afegim el
tomàquet i deixem que s’acabi de sofregir tot.
Tot seguit afegim els bolets, carabassa, moniato, brou de verdures, soja,
rectifiquem de sal, afegim el vi negre i deixem que es cuini 30 minuts. Passat
aquest temps traiem de foc i deixem reposar.
Recepta i foto: Margot Serrano – Cosas de la vida
Ingredients
• 1/2 kg de mongetes Azukis cuites.
• 2 cullerades soperes de salsa de tomàquet.
• 6 bolets Shiitake grans.
• 1/2 litre de brou de verdures.
• 4 cullerades soperes de salsa de soja.
• 1 tros de carbassa.
• 1 tros de remolatxa.
• 1/2 carbassó petit.
• 1 brot d’api.
• 1/2 pebrot vermell.
• 1/2 moniato.
• 1 xirivia.
• 1 porro.
• Shiitake.
• Una copa de vi negre.
• Oli.
• Api.
• Soja.
• 1 all.
• Sal.
Elaboració
En una cassola posem l’all, gingebre a làmines, ceba, porro, la xirivia sencera,
api sencer (així ho podem treure després) i tanco el tinguem cinc minuts
fregint, afegim el pebrot vermell, el deixem uns tres minuts més, afegim el
tomàquet i deixem que s’acabi de sofregir tot.
Tot seguit afegim els bolets, carabassa, moniato, brou de verdures, soja,
rectifiquem de sal, afegim el vi negre i deixem que es cuini 30 minuts. Passat
aquest temps traiem de foc i deixem reposar.
Recepta i foto: Margot Serrano – Cosas de la vida