Priorat a la taula
Priorat és un lloc que mai no et deixarà indiferent, dominat per un terra de pissarres anomenat “licorella”, que marca un segell als vins de la zona. La Garnatxa i la Carinyena dominen en aquests sòls.
Gr-174 Priorat
El vi: Aquest vi recull les diferents varietats de raïm que s’elaboren a les nostres finques d’aquesta zona representant així l’essència del lloc on ve amb uns tanins suaus i rodons que allarguen el vi i fan que es gaudeixi fins a la darrera gota.
Varietats de raïm: Syrah, Cabernet Sauvignon, Garnatxa Negra, Carinyena Negra.
Consells de maridatge: Els negres afruitats són vins de mig cos, amb aromes de fruita. Una tipologia de vins negres molt versàtils, que no desentonen amb gairebé cap plat saborós de carn i verdures.
Preu aproximat: 12,00 €
Les Cousins L’Inconscient
El vi: L’Inconscient és un dels grans èxits vinícoles del Priorat dels darrers temps. Un vi amb una imatge jove i desenfadada, que busca reflectir la joventut i les aromes de fruita madura del raïm.
Un vi saborós, llaminer i fàcil de beure, cremós, fresc i dens alhora. Amb aromes a cirera, pruna i clau. Un vi per gaudir!!!
Varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Carinyena.
Consells de maridatge: Afruitat amb aromes de fruita. Prova a combinar-ho amb carns cuinades de manera simple, com a la planxa, rostides… Perfecte per a plats elaborats de verdures. Prova-ho amb guisats de carn o els plats més intensos de mar i muntanya. Una tipologia de vins ideal per a plats de pasta amb salses de tomàquet i carn o per a arrossos de pollastre, conill o verdures. Condimenta els teus plats amb pebre o herbes mediterrànies.
Preu aproximat: 11,50 €
De Sòl A Sol
El vi: Un Priorat fresc i llaminer que reivindica el triple secret del Priorat: el terra (sòl) de Llicorella, el sol mediterrani i els camperols que treballen de sol a sol. Un vi modern, tant en la seva imatge com en el seu caràcter fresc i «gaudit», que intenten explicar històries per atraure aquest meravellós món a amants del vi joves, d’edat o d’esperit.
Varietats de raïm: Merlot, Cabernet Sauvignon, Samsó.
Consells de maridatge: Negre Afruitat. Prova-ho amb guisats de carn o els plats més intensos de mar i muntanya. Una tipologia de vins ideal per a plats de pasta amb salses de tomàquet i carn o per a arrossos de pollastre, conill o verdures. Condimenta els teus plats amb pebre o herbes mediterrànies.
Preu aproximat: 16,00 €
Pots seguir-nos també: Instagram i Facebook
Encuentra más Vinos la Prensa